Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Загалом у закладі проживає близько 400 людей, 80 з яких перебувають у лежачому стані та потребують постійного догляду. Це люди, які мають працездатних дітей або близьких родичів, проте важкі життєві історії об'єднали їх разом у будинку для престарілих.

«Великдень – це свято, яке приносить у наші сім’ї злагоду, закликає творити добрі справи та бути милосердним. Цього року напередодні великого християнського свята Пасхи ми хотіли підтримати людей, які потребують нашої допомоги. Тож протягом місяця у межах цієї благодійної акції відбувався збір необхідних речей для львівського будинку для престарілих людей. На прохання керівництва закладу було передано лавки для відпочинку старших людей та інші необхідні речі. Також завдяки небайдужим львів'янам було зібрано 2 641 грн, на які були придбані медикаменти. Висловлюю щиру подяку усім, хто відгукнувся та приєднався до спільної хорошої справи!», – зазначив організатор заходу свободівець Андріян Гутник.

Нагадаємо, що з 18 березня по 11 квітня у Аквапарку «Пляж» у рамках благодійного проекту «Наповнимо Великодній кошик разом» відбувався збір речей для Львівського геріатричного пансіонату. Усі охочі могли принести необхідні речі (згідно опублікованого списку), долучившись до благодійного заходу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ