Про це під час прес-конференції на тему: «Початок набору в патрульну поліцію Львова. Вимоги до кандидатів, необхідний пакет документів та етапи відбору» у вівторок, 11 липня, розповів начальник Управління патрульної поліції у місті Львові Роман Пилипенко.

За його словами, з початку року патрульні отримали, зокрема, 5,5 тисяч викликів про крадіжки, понад 900 – це квартирні крадіжки, близько 5 тисяч повідомлень про сімейні сварки. На сьогодні тенденції до зменшення надходження викликів не спостерігають.

«До патрульних є довіра. Люди телефонують не лише з питань виникнення конфліктів, а й у випадках пожежі, викидів газу, - зазначив Роман Пилипенко. - Серед головних причин виклику патрульних – крадіжки, сімейні сварки, бійки тощо. В середньому, один патрульний екіпаж за зміну виїжджає на 8-12 викликів громадян. На масові бійки відправляють кілька екіпажів».

Нагадаємо, сьогодні, 11 липня, у Львові стартував набір у Патрульну поліцію Львова. Протягом місяця лави Управління планують поповнити 384 інспекторами.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ