Про це власкора «Вголосу» повідомили у ДФС у Волинській області.

Понад 642 мільйони гривень додаткових надходжень забезпечено за рахунок удосконалення процесів адміністрування, своєчасного реагування на можливі ризики несплати і завдяки високій податковій культурі більшості платників податків, – наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

«Динаміка росту податкових платежів, яку ми прогнозували на початку бюджетного року, – вже визначальна тенденція та вагомий бюджетний успіх першого півріччя, оскільки переконує не лише в ефективності заходів територіальних органів ДФС в питанні мобілізації податкових надходжень, а й свідчить про належний економічний потенціал регіону. Завдяки налагодженому діалогу ДФС з представниками соціально відповідального бізнесу в області стабільно виконуються завдання з наповнення держбюджету, а місцеві громади отримують передбачені кошти на вирішення актуальних питань», –  зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що саме зусилля в напрямку детінізації економіки, насамперед активна протидія спробам мінімізувати ПДВ чи продовжувати практику тіньової оплати праці, своїм наслідком мають ріст податкових надходжень.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ