Про це він заявив сьогодні, 31 березня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу»

«Внести зміни до тимчасових договорів з автомобільними перевізниками, які здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування у м. Львові, через пролонгацію терміну дії договорів до 30 червня 2017 року. Управлінню транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури внести зміни до тимчасових договорів з автомобільними перевізниками», - йдеться у сьогоднішньому рішенні виконавчого комітету ЛМР.

Як писав Вголос, громадських активістів та голову Вільної профспілки пасажирських перевезень Ігоря Сеника, попри обіцянки львівських чиновників, не включили у конкурсну комісію, що визначатиме нових перевізників у Львові, натомість у склад цієї комісії увійшли ті громадські організації та активісти, які лобіюють інтереси мера Львова Садового.

Також засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників у Львові відбувалося  з суттєвими порушеннями.

 

 «Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ