Очільник юридичного комітету Сенату Чак Грасслі скерував до Міністерства юстиції листа із вимогою з'ясувати достовірність інформації про те, що радниця демократів і Клінтон Олександра Чалупа нібито зустрічалася з послом України в США, щоб обговорити компромат на Трампа, пише Fox News.

«Судячи з дій Чалупи, вона працювала одночасно на іноземний уряд, уряд України, і на Національний комітет Демократичної партії та передвиборчий штаб Клінтон», – зазначено у листі.

Повідомляють, що Грасслі попросив заступника генпрокурора Рода Розенштейна відповісти на лист до 3 серпня і розпочати розслідування щодо Чалупи.

Як уже писав Вголос, Президент США Дональд Трамп стверджує, що Україна причетна до зриву його президентської кампанії на користь Клінтон під час виборів 2016 року.

Варто нагадати, що більшість українських політиків на останніх виборах у США відкрито підтримували демократку Клінтон, при цьому не шкодували різких висловлювань у бік Трампа. Однак після перемоги останнього, повідомлення про республіканця у соцмережах держдіячів України почали масово зникати.

ІА "Вголос": НОВИНИ