Запитувачів цікавили питання щодо:щодо кількості офіційно працюючих платників ЄСВ – 1, звірка стану розрахунків з бюджетом – 3, ревізити для сплати податків – 3, про податковий борг – 1, про відкриті рахунки – 1, про перевірку - 1, податкова консультація – 1, інформація про третіх осіб – 18, податок на нерухоме майно – 1, податкова адреса юридичної особи – 1, припинення діяльності – 2, податок з транспорту – 1, інформація про доходи – 18, подання звітності в електронній форма – 2,  скасування рішення господарського суду – 1, дозвіл на торгівлю алкоголем 1, перекидка коштів – 1.

Відповідно до ст.20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запити було вчасно розглянуто та надано відповідь.

Нагадуємо, запит на інформацію до Галицької ОДПІ Головного управління у Львівській області можна надіслати поштою за адресою: 79003, м.Львів, вул.Стрийська, 35, електронною поштою на скриньку [email protected], зателефонувавши (032) 297 – 33 – 09.

 

З початку 2017 року до Галицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області надійшло 39 звернень громадян

 

До Галицької ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області за дев’ять місяців початку 2017 року надійшло                 39 письмових звернень громадян, на які надано відповідь згідно з чинним законодавством.

Усі звернення первинні, 39 звернень - індивідуальні. У зверненнях було порушено такі питання: контрольно – перевірочна робота – 7, податковий борг – 1, праця і заробітна плата – 4, податок на нерухомість – 2, податкова звітність – 4, реєстрація та облік платників податків – 6, інформування про ухилення від сплати податків – 4, відмова в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків – 3, єдиний соціальний внесок – 1, податок на доходи фізичних осіб – 6, про скасування податкової вимоги – 1, Скарг – 1 пропозицій та інформаційних запитів не надходило.

ІА "Вголос": НОВИНИ