Як повідомляє The Daily Mail, від дня весілля з принцом Гаррі герцогиня Сассекська встигла відвідати чимало світських та офіційних заходів, на яких «засвітила» 15 розкішних образів. За підрахунками журналістів, на елегантне вбрання вона витратила понад 200 тисяч доларів.

У статусі герцогині Меган Маркл взяла участь у престижних подіях, зокрема, кінних перегонах та Вімблдонському турнірі. Окрім цього, вона вперше зі своїм чоловіком здійcнила міжнародну поїздку, яка обійшлась теж у чималу копійку. Та, як і годиться представниці королівської родини, вона обирала дизайнерські речі, які приголомшували стилем та елегантністю. Зокрема, герцогиня Сассекська приміряла вбрання від Carolina Herrera, Chanel, Givenchy, Dior, Givenchy, Prada.

Зауважимо, що британці вже починають говорити про те, що витрати з королівської казни на вбрання дружини принца Гаррі до кінця 2018 року може сягати мільйона доларів. Оскільки  Меган Маркл завершила акторську кар'єру, її повністю забезпечує чоловік. А враховуючи те, що доходи родини Єлизавети ІІ формуються з податків британців, обурення може бути виправданим. 

Нагадаємо, британський принц Гаррі та акторка Меган Маркл одружилися 19 травня 2018 року.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ