Про це «Вголосу» повідомили у Секторі комунікації поліції у Волинській області.

Так, сьогодні вночі на автодорозі Луцьк-Рівне у селі Струмівка «Mercedes-Benz Е 280» на швидкості злетів у кювет. Внаслідок автопригоди водій транспортного засобу загинув, пасажир доставлений до лікарні. 

За кермом автомобіля «Mercedes-Benz Е 280» перебував 21-річний житель Луцького району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та на швидкості злетів у кювет. Транспортний перекинувся.

Внаслідок автопригоди водій легковика загинув на місці. Пасажир транспортного засобу, 21-річний житель Луцького району, отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення нейрохірургії міської лікарні.

Окрім цього, вчора по обіді у Ковелі на вулиці Луцькій під колесами вантажівки «MAN», під керуванням 61-річного ковельчанина, загинув велосипедист, 32-річний житель Ковельського району.

За обома фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ