Він був заарештований із можливістю внесення застави в розмірі 100 мільйонів гривень.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що наручники на Антіпова були одягнені в залі суду та нагадав, що при затриманні в нього було вилучено 3,8 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що 24 травня в Україні була проведена безпрецедентна за масштабами антикорупційна операція у справі про податкові майданчики, пов'язані з колишнім міністром доходів і зборів Олександром Клименком. 

Понад 1700 співробітників Національної поліції і близько 500 військових прокурорів провели більш ніж 450 обшуків на території 15 областей України, затримавши понад 20 високопоставлених чиновників. Кільком фіскалам вдалося втекти.

Суд вже обрав для низки затриманих податківців запобіжний захід. У Генеральній прокуратурі вважають рішення суду занадто милосердними.

Суд відпустив з-під варти екс-начальника Дніпропетровської міської податкової інспекції Андрія Липинського (застава 1 млн грн), колишнього начальника Державної податкової інспекції в Святошинському районі Києва Юрія Мостіпана (застава 1 млн грн), екс-начальника Подільської податкової Києва Олексія Ярошенка (особисте зобов'язання), колишнього голову податкової служби в Луганській області Олександра Антіпова (застава 15 млн грн), екс-голову Державної податкової служби у Полтавській області Володимира Задорожного (застава 12 млн грн), екс-начальника податкової інспекції Приморського району Одеси Ольгу Фролову (застава 3 млн грн), колишнього керівника Харківської податкової інспекції Андрія Криволапова (особисте зобов'язання) і заарештував екс-голову Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслава Денисюка (застава 100 млн грн), колишнього начальника Державної податкової інспекції у Луганську Володимира Дубеля (застава 4 млн грн).

«Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ