Кононенко дивується через рішення НАЗК по декларації, має намір внести зміни і оскаржити частину рішення Нацагентства.

Про це він написав в Facebook.

Перший заступник голови фракції «Блок Петра Порошенко» у Верховній Раді 8-го скликання Ігор Кононенко повідомив, що отримав листа від НАЗК щодо перевірки його декларації за 2015 рік, хоча там наводяться дані за 2017 рік, тому не бачить підстав для відкриття Національним антикорупційним бюро України (НАБУ) кримінального провадження.

«У ЗМІ поширюються яскраві заголовки, де фігурує моє прізвище, мільйони гривень та словосполучення »кримінальна справа. Тим часом я дізнався деталі з листа, дбайливо надісланого мені засобами поштового зв’язку. Дякую, що хоча б не голубами, бо дивно було б у XXI сторіччі знущатися над птахами«, - написав Кононенко.

Він навів деталі. Так, одна з претензій НАЗК, за словами нардепа, стосується цінного рухомого майна, що не підлягає обов'язковому декларуванню.

»Заповнюючи декларацію, я вирішив задекларувати навіть те, що необов'язково декларувати. Вважаю, що це є моїм правом як суб'єкта декларування і законом не заборонено", - зазначив він.

Як писав «Вголос», 29 травня, нардеп Ігор Кононеко покинув партію екс-президента Петра Порошенка "Європейська солідарність".

ІА "Вголос": НОВИНИ