У п'ятницю, 28 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради чиновники ухвалили рішення про виділення з бюджету міста допомогу захисникам України.

Про це заявив на сторінці в Telegram секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

«Щойно проголосували за відповідне рішення на засіданні виконавчого комітету. Цього разу по 100 000 грн на вирішення соціально-побутових питань отримають 115 учасників московсько-української війни, які проживають на території Львівської міської територіальної громади», - зазначив Маркіян Лопачак.
Також Лопачак додав, що ще у 2016 році депутатський корпус Львівської міської ради затвердив відповідну програму. З цього часу  4 тисячі 296 воїнів отримали допомогу з бюджету Львова на суму майже 430 мільйонів гривень.

Наразі програма розрахована до кінця 2022 року. Цьогоріч на виплату допомоги захисникам України в бюджеті затверджено 105 мільйонів гривень. На 2022 рік передбачено 115 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у Львові проведуть реконструкцію стадіону "Торпедо". На засіданні ухвалили рішення оголосити та провести Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію легкоатлетичного комплексу зі спортивним центром на вулиці Золотій.

ІА "Вголос": НОВИНИ