Адвокат вбитої Ірини Ноздровьскої Віталій Мацелюх заявляє, що ініціював із колегами власне розслідування. Про це він сказав в коментарі Deutsche Welle.

Він не поспішає підтверджувати версію активістів про те, що до вбивства Ноздровської причетні близькі люди Дмитра Россошанського, який у 2015 році збив сестру Ноздровської – Світалану, і відповідальності якого саме і прагнула Ірина.

За словами Мацелюха, він та його колеги ініціювали власне розслідування із залученням приватних детективів, і його попередні висновки дозволяють припустити, що винними у вбивстві Ноздровської можуть бути не родичі Россошанського.

«Попри те, що їхню поведінку під час розгляду справи щодо ДТП, в якому загинула Світлана, інакше як нелюдською назвати не можна, може виявитися, що вони не причетні до вбивства», – зазначив адвокат, додавши, що поки що не може прокоментувати цю ситуацію докладніше.

Як писав «Вголос», юристку Ірину Ноздровську убивали дуже жорстоко.

Нагадаємо, 1 січня під Києвом знайшли тіло зниклої правозахисниці Ірини Ноздровської. 38-річну жительку с. Демидів Вишгородського району, яка зникла 3 дні тому, виявили мертвою в місцевій річці.

На тілі правозахисниці Ірини Ноздровської було кілька ножових поранень.

Згодом правоохоронці оприлюднили ймовірні версії убивства.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ