Закарпатська обласна організація КПУ висуває до обласної ради близько половини її загального складу. Під прапором комуністів до облради підуть зокрема директор з виробництва заводу "Єврокар" Ігор Царенко, голова планово-бюджетної комісії облради Андрій Федченко, народний художник України Михайло Белень. Про це 19 січня в Ужгороді під час прес-конференції повідомив народний депутат від КПУ Іван Мигович.

За його словами, список охоплює представників різних соціальних груп, вікових категорій, національних спільнот, світоглядних орієнтацій. Більшість кандидатів мають значний управлінський досвід, є патріотами України та Закарпаття і готові працювати з іншими здоровими силами в облраді.

«Ми розраховуємо на відчутну підтримку закарпатців", – сказав депутат. На його переконання, наступні вибори матимуть виняткове значення для України у зв’язку з запровадженням змін до Конституції, країна має стати парламентсько-президентською республікою. Підвищиться роль рад, Верховна, обласні та місцеві вперше будуть формуватися на пропорційній основі. «Закарпатська обласна організація комуністів відповідально ставиться до цієї важливої роботи», – зазначив Мигович.

Іван Мигович також повідомив: «Колективними зусиллями з участю досвідчених фахівців ми розробили програму "За відродження Закарпаття". Вона буде платформою дій блоку комуністів і безпартійних у найвищому органі самоврядування Закарпаття».

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ