Закон про референдум потрібний не для того, щоб дати людям більше влади, а для того, щоб забрати у них останню можливість впливати на зміну політичного порядку денного в країні.

Про це в ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» 28 січня заявив очільник фракції УГП у Львівській обласній раді Тарас Чолій.

Зазначимо, Верховна Рада 26 січня в цілому ухвалила закон про референдум.

«Є багато запитань до монобільшості, Президента та Уряду щодо того, що вони зробили за час правління, маючи абсолютну владу в країні, для об'єднання нації та ухвалення правильних економічних рішень», - зауважив Чолій.

І додав: «Зараз, напевно, ситуація не така, як у 2013 році, у кінець президентства Януковича та потужної проросійської спроби захоплення влади в державі. Але ми тоді теж не хотіли вірити, що міністр оборони - російський агент, начальник Служби безпеки, голова служби зовнішньої розвідки - російські агенти».

За його словами, у діях влади протягом останніх 1,5 років треба вміти побачити ознаки повноцінного повзучого російського реваншу.

«І цей закон про референдум не потрібний для того, щоб дати людям більше влади, а для того, щоб забрати у них останню можливість впливати на зміну політичного порядку денного  в країні. Законом про референдум вони хочуть остаточно узурпувати владу», - резюмував очільник фракції УГП у ЛОР.

Говорить Великий Львів: Напосідлива окупація «русского міра»

Читайте більше новин на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ