Шоумен та громадський діяч Антін Мухарський продовжує привертати увагу до проблеми розширення повноважень виконавчої служби, демонструючи голе тіло. Як передає ТСН, цього разу Мухарський роздягнувся прямо на Майдані.

Діяч роздягнувся повністю і прикрився лише папірцем формату А4, на якому було написано гасло – «Петренко – гей! Почуй людей!».

«Я хочу привернути увагу до злочинного міністерства юстиції. Зокрема 7 грудня у Верховній Раді було ухвалено закон 7277, яким державним виконавцям надається необмежена влада в країні. Вони можуть без суду та слідства накладати арешти на майно, накладати заборону на виїзд за кордон, доправляти нас у кайданках до відділків поліції, забирати у нас зброю, порушуючи право на захист. Все це є зазіханням на наші конституційні права. Я вже три роки маю справу з міністерством юстиції, яке очолює Павло Петренко. І знаю, як у людей за підробленими виконавчими приписами можуть забрати все – так сталось і зі мною», –  запевняє Антін.

За словами Мухарського, нотаріус видала чотири приписи на те, щоб вилучити у нього майна на понад півтора мільйони гривень на користь його колишньої дружини. В Антіна вже вилучили два авта та інше майно, хоча вже три роки немає рішення Оболонського суду щодо цих приписів та дій виконавців. Тих, хто також постраждав від виконавців, Антін закликав підтримати голий протест.

«Не бійтесь роздягнутись і сказати – я гола людина в країні, де закону немає. І викладайте це з хештегом #законвж*пу», – закликав діяч.

Як писав «Вголос», вчора, 11 грудня, популярний український письменник та шоумен Антін Мухарський прийшов під Оболонський суд Києва із голим протестом. Артист вимагав, щоб його почув міністр юстиції Павло Петренко та представник Порошенка в Раді Ірина Луценко. Ці особи, за словами Мухарського, є «високими покровителями» його колишньої дружини Сніжани Єгорової, що дозволяє жінці обмежувати артистові доступ до дітей та затягувати справи у судах.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ