Активісти планують влаштувати автопробіг до маєтку, де мешкає голова Конституційного суду Олександр Тупицький.

Дану подію анонсували у Facebook. Сам захід організували дві громадські організації: «Автомайдан» і «Центр протидії корупції».

«Відправимо суддів-зрадників туди, де їм і місце! Закликаємо всі проукраїнські сили, всіх людей зі здоровим глуздом забути про політику, сварки, образи й приєднатися до акції. Зараз вирішується, чи будемо ми та наші діти жити в цивілізованій країні чи в олігархаті »руського міра", - йдеться в анонсі.

Активісти закликали приєднатися до акції протесту та подбати «про гарячі напої, зимові коктейлі».

Крім того, вони підмітили, «якщо ви на цьому тижні планували перевзути ваш автомобіль на зимову гуму, ви, напевне, знаєте, що робити зі старим літнім комплектом».

Варто зауважити, що за попередніми даними на запрошення відреагували 700 осіб.

Один з лідерів «Автомайдану» Сергій Хаджинов також поділився деталями майбутнього автопробігу.

Хаджинов наголосив, що всі і так задовго «терпіли, чекали та вірили в реформи, в »їх« здоровий глузд і в »їхній« інстинкт самозбереження».

«Всі ці роки ми стримували радикально налаштованих побратимів. Пояснювали, що треба, щоб як в Європі, а не як у Південному Судані. Щоб легальний суд, а не суд Лінча. Щоб закон про люстрацію, а не сміттєвий контейнер», - додав активіст.

За його словами, за шість останніх років в Україні вдалося добитися створення НАБУ, ВАКС, НАЗК, але цього недостатньо.

«Це означає, що правил більше немає. Закону більше немає. Тепер на наших акціях можна все. Якщо в суботу невідомий патріот підпалить хату Тупицького, я від неї прикурю і запощу селфач. Тепер кожен робить, що вважає за потрібне», - наголосив він.

[media=80646]

Читайте більше актуальних новин України та світу:

ІА "Вголос": НОВИНИ