Голова Радикальної партії Олег Ляшко порадував закопувати в асфальт і розстрілювати, «як Гітлер», чиновників, причетних до неякісного ремонту доріг. Про це він заявив з трибуни парламенту 17 квітня, передає Українська правда.

Він назвав мільйонні і мільярдні суми, виділені на ремонт доріг у регіонах у минулому році, і продемонстрував результати ремонту – фото величезних ям на дорогах.

«Легко вішати лапшу, коли дивишся з вікна гелікоптера, розказувати, які у нас хороші дороги. З висоти пташиного польоту не видно, які дороги», - сказав Ляшко.

«Подивіться, як відремонтували дороги. Там ціла сім'я може поселитися, на пікнік виїхати. Ще й корів туди засунути, в ту яму… Добратися від Запоріжжя до Маріуполя не менше 5 годин по тих колдобинах і колдо*обинах», - вигукував Ляшко.

Він висловив вимогу заборонити ямковий ремонт доріг, а тих, хто ремонтував неякісно, розстріляти.

«В оті ями закопувати тих, хто організовував ремонт доріг, починаючи від керівника ремонтної дільниці і до всіх, хто ремонтував ті дороги. Закопати і зверху асфальтом проїхати бетоноукладчиком. Так, як Гітлер робив, з безбілетниками боровся: вивели, розстріляли пару чоловік – по сьогоднішній день всі платять за білети», - сказав Ляшко.

За його словами, щоб були «нормальні дороги, має бути найжорсткіша відповідальність за ями, за розкрадання».

«Дороги немає – а маєтки, як гриби після дощу ростуть», - підсумував Ляшко.

Раніше «Вголос» писав, що голова фракції Радикальної партії у Верховній Раді України Олег Ляшко задекларував 20,6 млн гривень доходів і 484 тис. доларів готівкових коштів за 2017 рік.

Також стало відомо, що лідер радикальної партії має намір розписатись зі своєю другою половиною на початку червня.

ІА "Вголос": НОВИНИ