Перша леді України повідомила своїм шанувальникам цікаву новину.

Про це вона написала у соціальних мережах.

Тепер, дружина президента Олена Зеленська буде опубліковувати свої інформаційні пости не в Інстаграм, як це робила раніше, а в іншій соціальній мережі - Facebook. Перша соцмережа залишиться для найціннішого - емоцій.

На своєму Instagram-акаунті Олена Зеленська опублікувала допис, де звернулася до своїх читачів з проханням. Перша леді повідомила, що створила акаунт у соціальній мережі Facebook, де тепер буде ділитися своїми роздумами на різні теми.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram
 

Дорогі підписники! ⠀ Мені хочеться якнайбільше ділитися з вами нашими з командою задумами та перемогами, розповідати, що вдається, а що не дуже, бачити вашу підтримку та чути критику (конструктивну🙂) і знати, що ви зі мною. ⠀ Тож шукайте мою сторінку olenazelenska.official у Facebook, де більше простору для тексту та роздумів. Instagram хочу розвантажити від лонгрідів і залишити тут найцінніше – емоції. ⠀ Чекаю на вас у FB! 😉

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Допис Олена Зеленська вирішила прикрасити своєю фотографією у класичному синьому піджаку, на якому видніється доволі оригінальна перлова брошка.

Нагадуємо, перша леді України Зеленська зворушливо привітала чоловіка-Президента з днем народження.

ІА "Вголос": НОВИНИ