Представники Всеукраїнської профспілки ветеранів війни вийшла на мітинг у столиці. Все через те, що їм відмовилися надати в оренду спортивний комплекс у готелі «Дружба».

Подробиці дізнавався «Вголос».

«Вони не надають нам цей спортзал, бо роблять там ресторан. У майбутньому, наскільки нам відомо, вони хочуть зробити взагалі гральні автомати. Відкрити ліцензію. І тому це обурило військовослужбовців, ветеранів війни, родини військових, які загинули», - каже Сергій Бизов, голова Всеукраїнської проспілки захисників України, спортсменів та праівників сфер.

За його словами, організація планувала використовувати спорткомплекс для реабілітації військових, ветеранів війни, спортсменів та родин загиблих воїнів.

«Ми вийшли заради того, щоб наші побратими, наші діти мали змогу приходити у спортзали тренуватися. Можливість тренуватися та проходити реабілітацію у військових забирає директор ПрАТ «Укрпрофтуру» » - кажуть військові.

Ба більше, військові та ветерани нагадують – Сергій Стрілець є фігурантом кримінальної справи. Його підозрюють у підкупі службової особи. 

«Це злочинець, корупціонер. Тому, якщо зараз він навіть здасть в оренду, то ніхто не говорить про те, що через місяць-два чи коли закінчиться договір, він знову ж таки не захоче відкрити ресторан або казино, гральні автомати», - каже дружина військового - Людмила.

Представники Всеукраїнської профспілки ветеранів кажуть, що готові платити оренду та прописували її умови у відповідному листі, щоправда відповіді так і не отримали. Тож якщо зараз до них не дослухаються, анонсують ще більший мітинг у столиці.

ІА "Вголос": НОВИНИ