Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака.

 «Ситуація із вивезенням ТПВ у Львові залишається складною. Тому, зважаючи на цю ситуацію та з метою забезпечення санітарного стану міста Львова, усі 44 ЛКП Львова уклали додаткові угоди з перевізниками ТПВ, які працюють на їх території, про те, що, якщо температура зовнішнього повітря становитиме більше + 5 0С і більше доби не вивозилося сміття з певного майданчику, перевізник має проводити дезінфекцію. У свою чергу перевізники підписали договір на реалізацію цього завдання з обласним комунальним підприємством ЛОР «Профілактична дезінфекція». Відповідно до цього договору вони будуть проводити дезінсекцію, дератизацію, дезінфекцію перенакопичених майданчиків. Тобто будуть обробляти перенакопичені майданчики спеціальними розчинами, які не будуть давати можливості розповсюджуватися інфекціям, комахам, мухам, щурам», - розповів Сергій Бабак, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Як писав Вголос, у Львові користувачі соціальних мереж зняли на відео сміттєвий майданчик з великою кількістю щурів. Гризуни, не боячись людей, забігають і у підвал житлового будинку.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ