Про це «Вголосу» повідомили у прес-службі театру.

«Заньківчани» запевнили, що в Україні це перша спроба поставити п’єсу відомої американської письменниці, драматурга та політичного діяча Лоррейн Хенсберрі.

«Досі жоден із театрів країни не включав до свого репертуару «Знак у вікні», хоча, на нашу думку, це  велика прогалина. Адже сюжет драми дуже глибокий і нагадує нам наше сьогодення», – зазначили в театрі.

Поставила неймовірно глибоку та аналітичну п’єсу режисер-постановник, народна артистка України Алла Бабенко. Художником-постановником виступила Наталія Тарасенко, танці – Олена Балаян.

Головним героєм п’єси є власник кафе Сідней Брустайн, який після провалу в підприємницькій діяльності кидається в нову авантюру – видання газети. Згодом чоловік ненароком втягується в передвиборну кампанію свого давнього знайомого Воллі, що стає початком руйнування його світу.

Прем’єра спектаклю «Знак у вікні» відбудеться завтра, 25 квітня, о 18:00. 

Як писав «Вголос», 25 квітня у Львові відбудеться спільна прем’єра вистави про Голодомор Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва й Мистецької майстерні «Драбина».

ІА "Вголос": НОВИНИ