[media=140545,140546,140547,140548,140549,140550] 

Подія сталася 18 квітня у селі Вербка Чечельницького району на Вінниччині. Нетверезий чоловік 49-річної мешканки Вербок почав погрожувати їй рушницею. Про  це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Поліцейським вдалося вивести жінку з будинку. Вона не постраждала. Коли дебошир побачив працівників поліції - він відкрив стрілянину в бік поліцейських», - повідомили в поліції.

Щоб знешкодити селянина поліцейські відкрили вогонь у відповідь і поранили його в ногу. Після цього 50-річний громадянин забарикадувався в помешканні і, незважаючи на перемовини з поліцейськими, відмовився здаватися.

Поліція розпочала операцію «Грім». Підрозділ КОРД зі столиці штурмував дім та вилучив у чоловіка зброю. Після цього йому надали медичну допомогу.

Під час обшуку будинку вилучили чотири тротилові шашки та електродетонатор, вилучене відправили на експертизу. Операцію проводили близько 100 поліцейських, а також 10 представників спецпідрозділу КОРД.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу). Під час проведення обшуку в домоволодінні зловмисника поліцейські також вилучили чотири тротилові шашки та електродетонатор. Триває слідство.

ІА "Вголос": НОВИНИ