Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«О 2:40 до чергової частини відділу поліції на станції «Київ-Пасажирський» надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка. Бійці полку «Київ» разом із оперативниками почали відпрацювання вокзалу та прилеглої території – і невдовзі затримали чоловіка, який причетний до правопорушення. Ним виявився уродженець РФ, 1975 р.н., який нині живе у Києві», – йдеться в повідомленні.

Встановлено, чоловік підійшов до кіоску на другому поверсі будівлі, придбав там розкладний ніж і вдарив ним продавця в щоку. При цьому зловмисник забрав мобільний телефон і втік. Потерпілого доставили у лікарню.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як писав «Вголос», у Києві на центральному залізничному вокзалі на чоловіка напали з ножем і вдарили в обличчя. У чоловіка проникаюче поранення в щоку, його життю нічого не загрожує.

ІА "Вголос": НОВИНИ