Нарешті стало відомо ім’я переможця співочого проєкту. Так, за підсумками глядацького голосування цього року тріумфував підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин.

Суперфінал 10 сезону вокального шоу Голос країни відбувся 26 квітня в прямому ефірі, передає ТСН.

Ведучими шоу стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

За перемогу у шоу боролися одразу 20 учасників із команд MONATIK, Дана Балана, ПТП та NK, а також Тіни Кароль. Через пандемію коронавірусу фінал проєкту "Голос країни-10" відбувся в особливому форматі, враховуючи важливість дотримання всіх умов карантину. Так, ведучі перебували у ізоляції й з’являлися на сцені як голограми, учасники по одному виступали, а тренери взагалі – перебували по домівках.

Суперфінал відбувся за оновленими правилами у два етапи. У першому виступили усі 20 учасників, які виконали нові пісні. За результатом глядацького голосування до другого етапу пройшли по одному вокалісту з кожної команди. Потім четверо суперфіналістів виконали композицію, з якими прийшли на "сліпі прослуховування" проєкту. Серед них глядачі і обирали переможця.

Розпочався ефір зі спільної пісні вокалістів "Музикозалежні".

https://www.youtube.com/watch?list=PLcpkKchW7Xe6Xw1w8-nLDr488boCf_1tt&time_continue=10&v=9YQCJTn73p0&feature=emb_logo

Всі отримані кошти від голосування і продажу реклами при випуску підуть на покупку захисних костюмів і респіраторів для українських лікарів, які рятують життя хворих COVID-19, а також на покупку необхідного медичного обладнання для боротьби з пандемією.

Оскільки через карантин стало неможливим проведення фіналу проекту в студії, концерт проходив в незвичайному форматі: всі тренери проекту спілкувалися зі своїми підопічними через веб-камеру, перебуваючи на самоізоляції в своїх будинках, а кожному учаснику була надана індивідуальна гримерка. На сцені виконавці виступали без глядачів, при цьому кожен номер був оснащений спецефектами.

Деякі учасники не змогли приїхати на шоу і заспівати на сцені, бо знаходяться на самоізоляції в своїх рідних країнах. Тому їм було поставлено ефектні номери на дистанції.

https://www.youtube.com/watch?list=PLcpkKchW7Xe6Xw1w8-nLDr488boCf_1tt&v=GfG9sHoGCVI&feature=emb_logo

ІА "Вголос": НОВИНИ