Заступник мера Конотопа Ігор Степанченко опублікував у Facebook ще одне відео масової бійки в сесійній залі конотопської міськради 26 липня. 

«Побоїще на сесії міськради в Конотопі. Вгадайте проти кого відкриті кримінальні справи... Правильно, проти двох працівників міської ради за фактом нанесення побоїв тітушкам. Верх цинізму!», - зазначив заступник мера в своїй публікації.

 

Як уже повідомлялося, 26 липня близько 30 «тітушок» зірвали сесію Конотопської міської ради

За словами міського голови, трьом місцевим рядовим поліцейським, які стали на захист громади, «тітушки» розбили арматурою голови. Семеніхін покладає вину за бійку у сесійній залі на голову місцевої поліції Богдана Войцеховського та голову Сумської ОДА Миколу Клочка.

Разом з тим, Семеніхін вимагає від Порошенка та Авакова звільнити своїх вищезазначених підопічних.

Нагадаємо, 4 липня у Конотопі партії Ляшка, Порошенка і Садового разом з регіоналами влаштували мерові «автомайдан»

Раніше повідомлялося, що люди з усієї країни вже прямують до Конотопа, аби допомогти меру Семеніхіну.

2 липня у Конотопі екс-регіонал та громадянин РФ Олександр Кирій звіз до будівлі міської ради сотні працівників зі своїх підприємств, аби влаштувати «люстрацію» міському голові. Останній напередодні заявив про махінації Кирія із транспортом у місті. 

Перед цим, 27 червня, Олександр Кирій разом із місцевою поліцією та її очільником, колишнім охоронцем Віктора Януковича Богданом Войцеховським влаштували жорстоку бійку.

За словами міського голови Конотопа, Олександр Кирій – «в колишньому рекетир, є «сматрящім» по Конотопу і водночас співвласником приватних маршруток. Кирій неодноразово вимагав на сесіях міськради прийняти рішення про закриття трамваю».

12 липня Артем Семеніхін оголосив про створення Силового блоку штабу зміни влади.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ