Про це розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк під час прес-конференції сьогодні, передає кореспондент «Вголосу».

Лариса Середяк зазначила, що в Україні для проходження зовнішнього незалежного оцінювання 2015 року зареєструвалися 288 977 осіб, з них майже 39 тисяч – у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти.

Як відомо, пункти ЗНО на території Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти будуть у трьох областях – Волинській, Львівській та Рівненській. Найбільше пунктів тестування буде на Львівщині (75 пунктів для 19 тисяч учасників). У Рівненській та Волинській областях буде по 49 та 35 пунктів тестування відповідно.

Як писав «Вголос», у п’ятницю, 24 квітня, абітурієнти складатимуть тест зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури. 

Нагадаємо, для того, щоб потрапити в пункти зовнішнього незалежного оцінювання, його учасники повинні мати при собі три документи: оригінал документа, що посвідчує особу, сертифікат ЗНО-2015 та запрошення-перепустку. 

ІА "Вголос": НОВИНИ