Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00, інформує Український центр оцінювання якості освіти.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів: сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серію та номер якого зазначено в сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності сертифіката, паспорта або іншого документа, серію та номер якого зазначено в сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнта до пункту проходження ЗНО не допускають.

На інформаційних сторінках учасників розміщено запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

В УЦОЯО рекомендують абітурієнтам заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, які розміщено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Рекомендовано також мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Як писав «Вголос», цьогоріч для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні в Україні зареєстровано 267626 абітурієнтів, з яких 36131 у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти. 

ІА "Вголос": НОВИНИ