Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» розповіла прес-секретар Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Заріна Акопянц.

За її словами, учасники АТО та усі охочі матимуть унікальну можливість поспілкуватися з побратимами, які повернулися з війни і успішно працевлаштувалися, відкрили власну справу, навіть змінили сферу діяльності, реалізували соціальні проекти.

«У нас будуть і консультаційні зони, де учасникам АТО пропонуватимуть різноманітні вакансії та програми щодо відкриття власних справ, розкажуть, де шукати потрібну роботу - зазначила вона. -  Буде і консультант, персональний тренер з бізнесу. А представники різних компаній розкажуть про можливості для ветеранів в АТО».

Також вона додала, що будуть присутні і представники Львівського  міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів, які розкажуть про можливості працевлаштування для бійців з інвалідністю, різноманітні навчальні курси та перекваліфікацію.  

«Буде і музична частина. Зокрема, виконання пісень, записаних у межах  соціально-мистецького проекту #ПісніВійни та створених українськими бійцями, які воювали та досі воюють на сході України», - резюмувала Заріна Акопянц.

Початок заходу о 17:00 год у в Першій Львівській Медіатеці.

ІА "Вголос": НОВИНИ