Прийняття постанови «Про відзначення 90-річчя створення Комсомолу України» є відкритим проявом антиукраїнської та антиєвропейської діяльності 251 депутата ВРУ. Така політична діяльність не тільки поглиблює політичну кризу в Україні, а й дискредитує всю нашу країну перед європейською і світовою спільнотою.


Загальновідомий факт, що Парламентська асамблея Ради Європи прийняла резолюцію «Про необхідність міжнародного засудження тоталітарних комуністичних режимів» і вся європейська громада всіляко намагається не допускати до влади комуністичний режим на рівні із націонал-соціалістичним, - як тоталітарні. Незрозумілою і неадекватною видається поведінка при голосуванні згаданих 251 депутата ВРУ за постанову, яка за мету має «вихваляння» тоталітарного режиму, який  заплямував себе масовими порушеннями прав людини, масовими вбивствами та геноцидами, загибеллю людей в концентраційних таборах, депортаціями, тортурами, примусовою працею і іншими формами колективного фізичного терору.


Вважаємо дії депутатів, які голосували за дану постанову антиконституційними, антидержавними і такими, що несуть загрозу гуманним принципам людства і потребують глибокого осуду зі сторони українців. Розгляд схожих постанов і законопроектів, у кризовий період, коли вся економічна та правова сфера країни потребує негайного реформування, розцінюємо як такий, що має за мету лише поглибити і без того складну для кожного українця кризу.


Переконані, що не річницю комсомолу потрібно святкувати, а державу рятувати у кризовий час.


Закликаємо усіх львів’ян спільно засудити дії депутатів ВРУ.

Голова ЛОО
Європейської партії України                                                            Назар Бекетов
 

ІА "Вголос": НОВИНИ