Про це повідомляє прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода»

Також націоналісти вимагають від прокурора м. Києва Романа Говди – порушити кримінальне провадження за фактом побиття людей та злочинної бездіяльності керівництва ГУ МВС у м. Києві та працівників правоохоронних органів, які були присутні на акції протесту і допустили скоєння злочину.

«Запам’ятайте: втекти від справедливого суду не зможе ніхто з вас! Вас не врятують ані гроші, ані зв’язки, ані депутатські мандати.
 Всіх причетні до злочину має бути негайно заарештовано. Від побоїв Юрій Левченко втратив свідомість, у нього зламаний ніс та численні забої обличчя. Наразі його, як і кількох активістів, госпіталізовано до лікарень столиці. Попереджаємо правоохоронців та суддів: на гальмах спустити цю справу не вдасться!», - йдеться у заяві.

Як повідомляв «Вголос», присутні на акції працівники поліції під час побиття киян демонстративно відійшли в бік і не захистили мирних учасників акції від «тітушок». На неодноразові вимоги Юрія Левченка припинити побоїще поліцейські відповідали відмовою.

Сутичка сталась сьогодні, 9 березня, в Києві на вулиці Половецькій, що в районі Татарки, під час акції протесту громади проти незаконної забудови. Під час заходу «тітушки», найняті КП «Благоустрій», жорстоко побили свободівців ‒ народного депутата України Юрія Левченка та депутата Київради Святослава Кутняка, а також багатьох місцевих мешканців.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ