Про це 2 вересня 2015 року заявив свободівець Ігор Кривецький, коментуючи закиди від представниці «Народного фронту» Тетяни Чорновол, повідомила прес-служба «Свободи».

Націоналіст наголосив: Тетяна Чорновол – чудова маніпуляторка, яка фактично говорить словами Януковича, який також намагався таврувати протестувальників на Майдані як «терористів».

«Я фінансово підтримував Майдан тоді, коли Янукович називав нас усіх «терористами». Пані Чорновол має зрозуміти: мій «тероризм» полягає в тому, що на плечах наших побратимів її команда прийшла до влади. Ще додам, що саме ми, «терористи», витягли Тетяну Чорновол з машини януковичевого СБУ і вона переховувалася в «терористичних» «профспілках» та КМДА, які ми, «терористи», захопили.

Ба більше, трагічний розвиток подій біля парламенту 31 серпня був вигідний тільки урядовій команді Тетяни Чорновол, бо ця команда фактично втратила підтримку українського народу після своєї «професійної» роботи: перше – вони відвернули увагу суспільства від ганебного голосування щодо внесення змін до Конституції, які є капітуляцією перед Кремлем; і друге – отримали нагоду розправитися зі «Свободою», а фактично – з усіма українськими патріотами, які відстоюють права громади. Але це їм, без сумніву, не вдасться!» – зазначив Ігор Кривецький.

Свободівець додав, що звертатиметься до суду, аби захистити свою честь, гідність і ділову репутацію. Він також порадив Чорновол звернутися до найближчої бібліотеки та отримати там підшивку газети «Експрес», яка впродовж останніх років систематично виливає бруд на «Свободу», що націоналістична політсила спростовує в судах.

ІА "Вголос": НОВИНИ