Про це повідомив на власній сторінці у Facebook суддя Олександр Мамалуй.

За його словами, йдеться про харків’янина Володимира Янчука, котрий пішов на війну добровольцем. Він викликався вийти в розвідку та загинув від осколкового поранення – лікарі боролися за його порятунок протягом трьох тижнів, але травми були несумісні з життям.

«Тепер упевнений: три тижні страждаючи, Володя відбирав. Навіть несвідомо, приймав на себе. Його дружина загинула миттєво. Її убив удар «Лексуса» на Сумській. Її – і доньку. Обох. Умить. Як на війні. Раз – і немає», - написав Мамалуй. 

«Немає жінки, котра плакала в мене на грудях на похороні Володьки в серпні 14-го. Немає дівчинки, 19-річної розумнички, котра добре вчилася, знала мови, про щось мріяла», - підсумував він.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева. Тепер їй загрожує 10 років ув'язнення.

Попри те, з'ясувалося, що водійка Lexus під час аварії брала участь у перегонах на момент скоєння аварії і перебувала під наркотикамиВизнавати свою провину дівчина відмовилась. Суд залишив її під вартою на 60 діб без права внесення застави.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ