У Будапешті побачив світ перший номер дитячого журналу для маленьких українців Угорщини. Його видали як додаток до дорослого часопису «Український вісник».

Про це повідомляє одна з авторів дитячої сторінки видання Вікторія Петровська у Facebook.

«Сьогодні здійснилася наша давня мрія - перший номер дитячого журналу для маленьких українців Угорщини нарешті побачив світ! Він вийшов друком як додаток до дорослого часопису «Український вісник» і наразі має вісім сторінок», - написала вона.

За словами Вікторії Петровської, у цьому зимовому випуску підготували для маленьких читачів чотири рубрики: “У гостях у лисички” - для найменших, “Шкільну сторінку” - про свято Миколая, рубрику «Відпочиваємо” - про відвідування нашими дітками розважального комплексу “Мініполіс”. А також “Загадкову сторінку” з ребусами та настільною “Цікавою зимовою грою» для всієї родини.

«Наша мета, щоб цей журнал став для усієї сім’ї гарною можливістю провести чудовий час разом, приділити один одному увагу, дізнатися більше про Україну, українські свята та традиції. Бажаємо нашим маленьким читачам гарного читання і цікавого дозвілля», - додала одна із авторок.

До слова, журнал видає Державне самоврядування українців в Угорщині.

ІА "Вголос": НОВИНИ