У четвер, 11 червня, відбудеться протест представників Асоціації підприємців Львівщини, Об’єднання роботодавців Львівщини, Об’єднання профспілок Львівщини, Координаційна рада учасників бойових дій при ЛОДА та десятків представників готельно-рестораного бізнесу Львівщини.

Про це повідомили організатори заходу.

Початок о 10:00, збір під стінами Львівської облдержадміністрації (вул. Винниченка, 18). Після відбудеться хода до Прокуратури Львівщини (проспект Шевченка, 17), де продовжиться акція протесту.

Представники бізнесу склали вимоги до влади, серед яких:

1) Надати дозвіл та сприяти відновленню роботи малого і середнього бізнесу у Львівській області. 2) Контролюючим державним органам не вчиняти штучний тиск у роботі малого та середнього бізнесу в умовах карантинних обмежень. 3) Надати, як у всіх цивілізованих країнах, одноразову державну фінансову допомогу малому та середньому бізнесу.

"За результатами акції створимо оперативний штаб допомоги малому і середньому бізнесу. Усе, аби об’єднати та скоординувати наші дії у боротьбі за наші робочі місця. Не дозволимо знищити економіку та українську націю!", - йдеться у повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ