Про це Андрій Павелко заявив сьогодні під час прес-конференції.

За його словами, для прийняття цього рішення буде створено робочу групу на чолі з екс-тренером збірної  Семеном Альтманом.

«Комітету збірних на чолі з Семеном Альтманом поставлено задачу – не обмежувати себе при виборі кандидатів. Ми не будемо керуватися ані національністю, ані особистими симпатіями стосовно того чи іншого фахівця. Вибір буде зроблено виключно з того, чи відповідатиме той чи інший тренер завданням, сформованим у новій стратегії. Щоби бачити перспективу не лише зараз, але й у 2020 році», – заявив Павелко.

Президент ФФУ також обіцяє жорсткі критерії та вимоги до робочої групи, щоби федерація отримала всю інформацію про кандидатів на пост головного тренера.

«Будуть жорсткі критерії та вимоги до робочої групи, щоб ми мали всю інформацію щодо кандидатів на пост головного тренера. Щоби ми могли ставити цілі не тільки до ЧС-18, а й на Олімпійські ігри, і на Євро-2020. Потрібно брати приклад з таких країн як Ісландія, Бельгія, Іспанія, Португалія і так далі», – підкреслив Андрій Павелко.

Нагадаємо, після провалу на Євро-2016 головний тренер збірної України Михайло Фоменко подав у відставку.

ІА "Вголос": НОВИНИ