Не виключено, що новообраний гарант Володимир Зеленський може почати переслідувати корумповане оточення ще чинного Президента Петра Порошенка.

Про це «Вголосу» розповів політтехнолог Андрій Золотарьов.

«Є певні гарантії того, що Зеленський не переслідуватиме особисто Порошенка, а от щодо його оточення – про такі гарантії я не чув, – зазначив він. – Бо якщо новообраний гарант демонструватиме, мовляв, нікого Порошенко не захистить і унеможливить фінансування нового політичного проекту та ребрендингу БПП, це може досить суттєво вдарити по шансах Порошенка, проект якого в такому разі на виборах приречений на 5-7% замість 15-20% очікуваних».

Також експерт додав: не варто забувати, що Порошенко обіцяв повернутися, тому він і робить так, аби ускладнити життя Зеленському. «Ще сподівається на реванш, мовляв, Зеленський протягом найближчого часу зробить багато помилок – і його 73% підтримки розтануть на очах. А сам Порошенко тріумфально зайде у Верховну Раду зі своєю фракцією. А там і до імпічменту справу доведуть. Тим більше, що в пакеті «Про народовладдя» буде відповідний законопроект», – резюмував Андрій Золотарьов.

Більше читайте тут: «Американці відтискають Коломойського». А де «нова команда»?».

ІА "Вголос": НОВИНИ