Президент України Володимир Зеленський прокоментував ДТП у Запорізькій області, яка трапилася 14 липня.

Про це він написав у Facebook.

Володимир Зеленський заявив, що дорожньо-транспортна пригода, яка сталася з президентським кортежем в Запорізькій області, неприпустима, та додав, якщо працівники УДО, які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила й будуть визнані винуватцями ДТП, їх буде притягнуто до відповідальності.

Також президент написав, що «останнім часом у соцмережах багато »зради« на тему того, що він обіцяв відмовитися від кортежів і не зробив цього».

Він пояснив , що під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони, які «зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає »мигалок« тощо».  Зеленський наголосив, що "президент – такий самий учасник руху, як і всі".

Нагадаємо, що на Позняках щодня перекривають дорогу для проїзду кортежу президента. Ситуація викликає гнів та обурення у столичних водіїв.
Додамо, напередодні автомобіль особового складу Управління державної охорони України потрапив у ДТП під час повернення з відрядження до місця постійної дислокації у Києві.

ІА "Вголос": НОВИНИ