Президент Володимир Зеленський змушений шукати діалог з воїнами, адже рівень довіри до нашого гаранта та до бійців серед українців практично однаковий.

Про це «Вголосу» розповів політтехнолог Ярослав Макітра.

«А це свідчить про те, що значна частина виборців Президента одночасно схвалює діяльність і поважає добровольців і волонтерів. Тому неправильна поведінка Президента може поставити таких українців перед вибором, а це не в інтересах Зеленського», - зазначив він.

Також експерт додав: «Якщо проаналізувати те, як спілкувався з бійцями у Золотому український Президент, те, як він був одягнений, то можна зробити висновок: він не виглядав, як Головнокомандувач».

Хоча, за словами Макітри, частина українців може заперечити: Зеленський таким чином був ближчий до народу, інші ж стверджуватимуть, що Головнокомандувач  має бути Головнокомандувачем і зустріч має відбуватися відповідно, при цьому статусу мали би дотримуватися і бійці».

«Але у кінцевому підсумку вийшло так, що це спілкувався не воїн з Головнокомандувачем, а громадський активіст з політиком», - резюмував експерт.

Більше читайте тут: «І все ж таки: «лох» чи не «лох»?».

ІА "Вголос": НОВИНИ