[media=145668,145669,145670] 

Про цей нелюдський факт стало відомо вранці в неділю, 14 січня, коли до поліцейського відділку зателефонувала налякана дівчинка. Вона розповіла, що дивом втекла з полону власних батьків, у якому досі перебувають 12 її братів та сестер, прикутих ланцюгами, – пише ТСН із посиланням на поліцію штату.

Співробітники поліції зустрілися з дівчинкою. Їй усього лише 10 років. Вона мала виснажений вигляд та розповіла подробиці того, як її батько, 57-річний Девид Турпін та матір, 49-річна Луіза Турпін, знущалися над дітьми.

Під час обшуку у будинку було знайдено усіх дітей. Вони були прикуті до ліжок ланцюгами, зачиненими справжніми металевими замками. Діти були у жахливому стані – знесилені, худі та дуже брудні. Вони розповіли, що їх майже не годували. Однак найбільш за все поліцейських вразило те, що хоча наймолодшому було лише два роки, семеро старших вже й дітьми майже не були – 18-29 років.

Горе-батьки так і не змогли відповісти на запитання, що стало причиною такого поводження з рідними дітьми. Наразі їх заарештовано та розпочато слідство. Дітей доправили до лікарні для подальшого обстеження спеціалістами та надання першої необхідної допомоги.

На жаль, це не поодинокий випадок домашнього насильства. Кожна країна має схожі сумні історії, які поєднує одне – все відбувається у велелюдних місцях, де поряд розташовані будинки та квартири, є сусіди. Але у більшості випадків оточуючі, навіть якщо щось і підозрюють, не наважуються іти до поліції.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ