Як пише «Магістраль», дівчинка з’явилась на світ безпосередньо на платформі на лавці.

Інцидент стався пізно ввечері 17 квітня. Оператор повідомив працівниці станції, що з електрички зійде вагітна, у якої відійшли води.

«Її мала зустріти я, тому що лікар в цей час приймала важку пацієнтку в медпункті. Ніхто й подумати не міг, що все буде так швидко. Ми викликали «швидку», а я побігла на платформу», – розповідає Яна Якименко.

Про породіллю відомо, що її звуть Наталя, їй 41 рік і це у неї третя дитина. Жінка спеціально їхала в столицю за два тижні до пологів. Однак в електричці у неї відійшли води і їй довелося зійти з поїзда. Жінка разом з черговою пройшли буквально 20 м, і вагітна сказала: «Все, здається, почалося».

Вони дивом дійшли до останньої лавки, і дитина майже одразу з'явився на світ. Разом з черговою по вокзалу допомагав жінці і пасажир з досвідом партнерських пологів.

«Дівчинка народилася маленька, я їй, як змогла, прочистила носик – і маля почало дихати, не плакало. Поклали дівчинку матері на живіт. За 10 хвилин приїхала «швидка», – згадує Яна Якименко.

Заступник начальника центру регіональних перевезень пасажирів станції Дарниця Валентина Хрущ також дуже зраділа такій новині. Це немовля – перша дитина, яка народилася на станції.

ІА "Вголос": НОВИНИ