Немовля так прозвали за схожість з космічним істотою з фантастичного фільму Рідлі Скотта, повідомляє «Сегодня» з посиланням на «The Sun».

Дитина народилася без вух і носа, а його широко розставлені очі сильно виступали з орбіт. На наступний день після народження немовля померло. Після його смерті жінка сказала, що не могла годувати його грудьми, коли він «дивився на неї».

Мати немовляти розповідає, що дитина народилася природним способом, але коли вона побачила його, то не могла повірити своїм очам.

«Я була настільки вражена, що не могла наважитися годувати його грудьми. Ми давали йому молоко ложкою. Він відмінно справлявся і спав, але не прокинувся наступного ранку», – додала вона.

Батько хлопчика каже, що народження малюка було «божою волею».

«У нас навіть не було часу, щоб відвезти його до лікарів. Ми вбиті горем. Але якби він вижив, яке б життя він прожив», – говорить він.

Сусіди, дізнавшись про появу незвичайної дитини, почали брати в облогу їх будинок, бажаючи поглянути на «інопланетне» дитя.

Новина про новонародженого облетіла сайти багатьох світових топ-ЗМІ і потрапила в картину дня по всьому світу. Користувачі інтернету були вражені дивною патологією і дивовижною схожістю на кіношного персонажа.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ