Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Сумської області.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що 30-річна жителька Конотопа шукає кілера для вбивства свого чоловіка. «З'ясували, що ця жінка проживає зі співмешканцем та двома малолітніми дітьми, одному з яких 3 роки, а іншому - 7 років.

Щоб переконатися в серйозності її намірів, поліцейські знайшли людину, яка погодилася зіграти роль кілера і зустрітися з жінкою. Під час зустрічі остання повідомила, що готова сплатити визначену суму коштів за вбивство свого чоловіка, який є біологічним батьком її дітей. Половину обіцяної суми та його фото віддала одразу. Залишок пообіцяла віддати після виконаної «роботи», - йдеться в повідомленні.

Працівники кримінальної поліції і слідства поспілкувалися і з так званою «жертвою». Чоловік був шокований почутим, але погодився «підіграти» поліцейським.

Затримали замовницю при передачі останньої частини грошей умовному кілеру. Наразі її затримано в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, вона дає пояснення слідчим. Згідно з чинним законодавством, за вчинене їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або навіть довічне ув'язнення.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ