Пілот Таммі Джо Шульц, яка посадила літак Southwest Airlines з відірваним двигуном, висловила співчуття родичам загиблого пасажира, пише New York Post.

В результаті інциденту загинула одна пасажирка, 41-річна Дженіфер Ріордан, віце-президент банку Wells Fargo. Її поранило осколком двигуна.

«Як капітан і перший офіцер екіпажу з п'яти чоловік, які вчора працювали на борту літака 1380, ми всі відчували, що просто виконуємо свою роботу. Наші серця сумують. Від імені всього екіпажу ми вдячні за підтримку працівникам та громадськості, і поділяємо біль втрати сім'ї загиблого пасажира», – сказала Шульц.

Нагадаємо, У США під час польоту вибухнув двигун літака авіакомпанії Southwest Airlines. Внаслідок вибуху одна людина загинула, ще семеро інших постраждали. Пілотам вдалось здійснити успішну аварійну посадку після вибуху. Літак благополучно здійснив аварійну посадку в аеропорту Філадельфії, що викликало захват пасажирів, похвалив майстерність пілота.

Літаком управляла Таммі Джо Шульц, яка з 1985 року проходила службу в ВМС США і була однією з перших жінок, якій довірили управління винищувачем F / A-18 Hornet.

У військово-морських силах Америки заборонено відправляти жінок в зону бойових дій, тому Теммі довго працювала інструктором. У 1993 році вона пішла у відставку в званні капітана третього рангу і з тих пір працювала пілотом в компанії SouthwestAirlines. Її чоловік – також пілот, в сім'ї виховуються двоє дітей – син і дочка.

ІА "Вголос": НОВИНИ