БЮТівці Львівщини далеко не перший раз виявляють турботу до незахищених верств населення нашого регіону, особливо дітей. Так напередодні Великодня вони завітали до спецшколу-інтернат для дітей з вадами зору в селі Нагуєвичі, що на Дрогобичині.

«Ми були приємно вражені умовами навчання та проживання дітей. В цьому чимала заслуга директора інтернату Ігоря Роскіпа, котрий по-батьківськи піклується своїми вихованцями, даруючи кожному частку своєї душі. Але зусиль однієї людини, навіть за підтримки чудового педагогічного колективу, деколи виявляється мало. Тому Львівська обласна громадська організація «Жінки Батьківщини» вирішила взяти шефство над школою-інтернатом», – наголосила Лідія Котеляк.

Діти  отримали  подарунки – солодощі, комп’ютерні ігри та розвиваючі програми, колекцію книг і навчальних посібників, диски з духовними піснями та шкіряне взуття. Але не подарунки найбільше втішили вихованців інтернату. Їхні душі зігрілися щирим теплом та добрими настановами гостей, що завітали до них напередодні Великодніх свят. Адже маленькі громадяни нашої країни не повинні відчували себе забутими та знедоленими.

Голова Львівської обласної організації «Жінки Батьківщини» запевнила, що це перший, але далеко не останній візит БЮТівців до спецшколи-інтернату для дітей з вадами зору у Нагуєвичах. «Адже країна благополучна і щаслива лише тоді, коли персональну турботу відчуває кожен її громадянин», – переконана пані Котеляк.

ІА "Вголос": НОВИНИ