У Київській області поліція затримала чоловіка, який жорстоко вбив свою начальницю через заборону курити в цеху, – інформує прес-служба Нацполіції.

Вчора до поліції надійшло повідомлення про зникнення жінки та крадіжку речей із її будинку і автомобіля. Правоохоронці знайшли транспортний засіб у столиці через 4 години. Вони влаштували засідку та затримали викрадача – 29-річного жителя Кіровоградської області, який перебував у розшуку за крадіжку.

Упродовж 10 днів він неофіційно працював вантажником у приватного підприємця в с. Хотів. Чоловік обурився на вказівку начальниці не курити в приміщенні, схопив молоток і наніс їй 10 ударів по голові. Закривавлене тіло жінки він заховав у цеху. Ретельно знищивши сліди злочину, забрав автомобіль та поїхав до її помешкання, звідки ще й викрав цінні речі.

В поліції зазначили, що вбита жінка підібрала зловмисника на вокзалі та ще й забезпечила роботою.

Підозрюваного затримано, слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ