[media=168309,168310,168311,168312] 

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Днями правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що 36-річний раніше судимий чоловік за місцем свого мешкання зберігає наркотичні речовини. Отримавши необхідну ухвалу суду, правоохоронці провели обшук у його приватному домоволодінні. Виявилося, що на присадибній ділянці аграрій вирощує коноплі. Кожна рослина була дбайливо оброблена.

Ба більше, хазяїн домогосподарства тримав у себе близько 50 голубів і використовував кров птахів як добриво, щоб поліпшити «якість» наркотиків. Загалом правоохоронці вилучили 320 кущів конопель та направили рослини на дослідження.

Наркоаграрій, який, до речі, вже має судимість за зберігання наркотиків, від пояснень відмовився. Якби чоловік зібрав врожай та виготовив наркотики, вартість цієї партії на чорному ринку становила би понад мільйон гривень.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Після отримання висновків експертизи кваліфікацію кримінального провадження можуть змінити. 

ІА "Вголос": НОВИНИ