Жителів самопроголошеної терористичної «ДНР» на контрольно-пропускному пункті Мар'їнка на Донеччині опитував кореспондент ТСН.

З’ясувалося, що більшість з опитаних мають доступ до українських телеканалів та полюбляють дивитися їх. Водночас, мало хто взагалі довіряє новинній інформації, з якого б каналу вона не надходила.

Щоправда, є й такі, хто заявив, що довіряє або лише російським телеканалам, бо вони нібито «говорять правду», або лише українським, тому що перші брешуть. 

Зокрема, жінка, якій доводиться кожного тижня їздити до Донецька, зауважила, що російські та сепаратистські ЗМІ брешуть про те, що «ДНРівці» не обстрілюють підконтрольні Україні території. «Звідти (з ДНР) стріляють, я ночувала на посту. Вогні були звідти, звідси відповіді не було. Хоча кажуть навпаки», - розповіла жінка.

Водночас, багато хто з опитаних не готовий звинуватити лише якусь одну зі сторін конфлікту. Люди наголошують, що вже втомилися від інформаційного потоку суперечливої інформації та бажають лише одного - закінчення війни. 

 

 «Вголос» 

ІА "Вголос": НОВИНИ