Радник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Зорян Шкіряк розповів про конфлікт, який стався за його участю 6 листопада під Вищим спеціалізованим судом Києва.

Про це він написав у Facebook. 

«Справді, на виході з суду, де я з багатьма своїми колегами і соратниками перебував на підтримку українського прикордонника Колмогорова, знайомі усім «заробітчани», мешканці вольєру на Грушевського, дехто із запахом вчорашнього чергового «всеукраїнського віче», скопом накинулися на мене з феєричними вигуками...Не зовсім по темі засідання суду, але менше з тим. Ситуація звична і не дивує», – написав він.

Шкіряк також зазначив, що не планує звертатися до правоохоронців за фактом інциденту.

«Друзі, все ок! Яке побиття, про що ви? Жодних проблем, зі мною все прекрасно! Ніхто мене не бив і нічого страшного зі мною не сталося», – написав він.

Як писав «Вголос», під стінами Вищого спеціалізованого суду міста Києва, на виході з приміщення, між Шкіряком та людьми, які прийшли підтримати прикордонника Сергія Колмогорова, сталася словесна перепалка. Радник міністра дивом вислизнув із рук розлючених людей та залишився неушкодженим. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ