Про це йдеться у листі-відповіді Директорові департаменту соціального захисту населення від Львівської облдержадміністрації Мартиняку В. від Генерального продюсера телеканалу ZIK Ощудляка О.

У сюжеті був поданий коментар голови Львівської обласної державної адміністрації Михайла Костюка, який був зроблений 27 грудня 2012 року.

«Це була відповідь М. Костюка на запитання журналіста про заборговані 60 мільйонів гривень за заробітну плату в області. На що голова обласної адміністрації відповів (далі – цитата): «Немає таких боргів. Сьогодні вся заробітна плата в бюджетній сфері виплачена». За потреби можемо Вам надати відеоматеріал, який це підтверджує. Тому, припускаємо, що маніпулювання громадською думкою населення області вчинив не Телеканал ZIK.

Далі телеканал розмістив коментар заступника директора департаменту соціального захисту населення ЛОДА І. Сороки, який, своєю чергою, підтвердив, що заборгованість із виплати зарплати в області дійсно існує. Це підтвердили і листи від 31.01.2013 р. за номерами 11-1056 і 11-104», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, директор Департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк звернувся до генерального директора телеканалу «ЗІК» Омеляна Ощудляка з вимогою простувати подану в ефірі некоректну інформацію щодо боргів із заробітної плати.

ІА "Вголос": НОВИНИ