Популярний голлівудський актор Арнольд Шварценеггер продовжує зніматися в яскравих картинах, і навіть після того як він залишив посаду губернатора Каліфорнії активно бере участь в політичних процесах країни.

Так Арнольд розповів про свої почуття, через конфлікт з новим президентом США Дональдом Трампом, передає Joinfo.ua. Раніше Дональд Трамп розкритикував «погану» роботу екс-губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера в кіно і на чолі штату.

Актор зазначив, що спочатку у відповідь на неприємні коментарі Трампа в свою адресу він хотів «розбити його обличчя об стіл», підкресливши, що в кінцевому підсумку вирішив обмежитися відповіддю президентові в Twitter.

Як повідомлялося, Шварценеггер залишив телешоу, в якому він змінив Трампа.

Нагадаємо, напередодні президент США Дональд Трамп в своєму мікроблозі Twitter назвав колишнього губернатора Каліфорнії і кіноактор Арнольда Шварценеггера поганим губернатором і ще гірше телеведучим. У відповідь Шварценеггер запропонував Трампу віддати йому свій пост.

Додамо, що Арнольда Шаврценеггера цікавить не тільки політика. Так, актор зустрівся з Папою Римським заради захисту планети.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ